اخلاق حرفهای پایه و اساس کوچینگ محسوب میشود و نقض آن تبعات زیادی را برای کوچ، در سطح بین المللی خواهد داشت. عدم رعایت اخلاق حرفهای حتی ممکن است باعث شود نام فرد در بلک لیست ICF قرار بگیرد و وی هیچگاه نتواند خدمات کوچینگ را تحت اعتبار این سازمان ارائه دهد. بنابراین تسلط به اخلاق حرفهای و رعایت متعهدانه آن لازمه فعالیت در حوزه کوچینگ است.
در این دوره، شایستگیها و مهارتهای لازم برای برگزاری جلسات کوچینگ در سطح کلاس جهانی آموزش داده میشود. مهارتهای کوچینگ بر اساس شایستگیهای مورد انتظار ICF تدریس میشوند و بنابراین در انتهای این دوره، دانشپذیر یاد میگیرد که چگونه یک مراجع کوچپذیر را انتخاب کند و چگونه وی را به شیوهای اثربخش کوچ نماید.
منتورینگ شیوه استاد-شاگردی است که در آن مدرس دوره و یا منتورهای داخلی که مجوز لازم را از سوی ICF دارند، اقدام به برسی جلسات کوچینگ دانشپذیر میکنند. هدف از این کار، ارائه بازخوردهای لازم به دانشپذیر است تا قادر شود جلساتی در سطح استاندارد PCC برگزار کند. در این فرایند، لازم است دانشپذیر، حداقل سه جلسه کوچینگ خود را رکورد کرده و برای استاد خود جهت دریافت بازخورد، ارسال نماید. این دوره مهمترین بخش از مجموع دوره آموزشی است که موجبات ارتقاء مهارت دانشپذیر را در سطح کلاس جهانی فراهم میآورد.
برای کوچها بسیار متداول است که با مراجعینی مواجه شوند که باورهای مسدود کننده دارند. این باورهای مسدود کننده گاها باعث میشوند که مراجع نتواند پتانسیلهای خود را در راستای اهداف تعریف شده، بالفعل نماید. لذا دانشپذیر در این دو دوره میآموزد که چگونه باورهای مسدود کننده را شناسایی کرده و چگونه با الگوهای مسدود کننده مواجه شود.