اخلاق حرفهای پایه و اساس کوچینگ محسوب میشود و نقض آن تبعات زیادی را برای کوچ، در سطح بین المللی خواهد داشت. عدم رعایت اخلاق حرفهای حتی ممکن است باعث شود نام فرد در بلک لیست ICF قرار بگیرد و وی هیچگاه نتواند خدمات کوچینگ را تحت اعتبار این سازمان ارائه دهد. بنابراین تسلط به اخلاق حرفهای و رعایت متعهدانه آن لازمه فعالیت در حوزه کوچینگ است.
در این دوره، شایستگیها و مهارتهای لازم برای برگزاری جلسات کوچینگ در سطح کلاس جهانی آموزش داده میشود. مهارتهای کوچینگ بر اساس شایستگیهای مورد انتظار ICF تدریس میشوند و بنابراین در انتهای این دوره، دانشپذیر یاد میگیرد که چگونه یک مراجع کوچپذیر را انتخاب کند و چگونه وی را به شیوهای اثربخش کوچ نماید.
برای کوچها بسیار متداول است که با مراجعینی مواجه شوند که باورهای مسدود کننده دارند. این باورهای مسدود کننده گاها باعث میشوند که مراجع نتواند پتانسیلهای خود را در راستای اهداف تعریف شده، بالفعل نماید. لذا دانشپذیر در این دو دوره میآموزد که چگونه باورهای مسدود کننده را شناسایی کرده و چگونه با الگوهای مسدود کننده مواجه شود.
این دوره نیز تمرکز بیشتری بر باورهای محدود کننده مراجع دارد و الگوهای تفکری مخرب و همچنین خطاهای شناختی آسیبرننده را بررسی می نماید. کشف الگوها و تفکرتان محدود کننده مهمترین دستاورد این دوره تخصصی محسوب می شود که هم برای کوچ و هم برای مراجع کارکرد فراوانی دارد.
این دوره به کوچها کمک میکند تا بدانند با مراجعینی که هدف مشخصی در زندگی ندارند، یا نمی دانند چه چیزی میخواهند، یا سیستم ارزشی مشخصی ندارند و یا حتی شور لازم برای حرکت به سمت چشم انداز زندگی خود را ندارند، مواجه شوند. در این دوره کوچ میآموزد که چگونه مراجع خود را در راستای تعریف موارد فوقالذکر، همراهی کند.
در این دوره دانشپذیر میآموزد که چگونه در جلسات کوچینگ خود، بیش از دو نفر را کوچ کند. کوچینگ گروهی هم در سطح گروههای اجتماعی و هم در سطح تیمهای سازمانی کارکرد دارد. کوچینگ گروهی یکی از پیچیدهترین انواع کوچینگ است که یادگیری و اجرای آن هم برای کوچ و هم برای مراجعان ارزش افزوده ویژهای را ایجاد میکند.
این دوره به دانشپذیران کمک می کند تا قبل از ورود به دوره منتورینگ گروهی و در حین آموزش صلاحیتهای کوچینگ، درک مناسبی از ماهیت جلسات کوچینگ و نکات کلیدی برای حصول یک جلسه کوچینگ مناسب در تراز بین المللی پیدا کنند. حضور در این دوره درک صلاحیتهای کوچینگ را در دانشپذیران افزایش می دهد.
منتورینگ شیوه استاد-شاگردی است که در آن مدرس دوره (خانم تری هیس) و یا منتورهای داخلی که مجوز لازم را از سوی ICF دارند، اقدام به برسی جلسات کوچینگ دانشپذیر میکنند. هدف از این کار، ارائه بازخوردهای لازم به دانشپذیر است تا قادر شود جلساتی در سطح استاندارد PCC برگزار کند. در این فرایند، لازم است دانشپذیر، حداقل سه جلسه کوچینگ خود را رکورد کرده و برای استاد خود جهت دریافت بازخورد، ارسال نماید. این دوره مهمترین بخش از مجموع دوره آموزشی است که موجبات ارتقاء مهارت دانشپذیر را در سطح کلاس جهانی فراهم میآورد.